Pachet Ursitoare Botez

Ursitoarele Timpului vor aduce o nota de eleganta si umor Petrecerii de Botez  al micutului/micutei dumneavoastra, textul nostru este personalizat, este emotionant si duios dar si plin  de umor. Ursitoarele cele bune va vor smulge lacrimi de emotie, iar Zana cea Rea va va descreti fruntile, fiind sarea si piperul intregii seri.

- 4 Ursitoare
- Rochii Unicat
- Coregrafie
- Text Personalizat
- Cadouri Surpriza
- Animator
- Face Painting
- Baloane de Sapun

Optional :
- Text ursitoare personalizat detaliat (include prezentarea parintilor, bunicilor, nasilor, eventual fratiorilor sau surioarelor totul in versuri cu note haioase si comice - 100 RON
- Baloane Modelabile - 70 Ron

Pentru cei care sunt in afara orasului se va achita separat transportul !


Pachet Ursitoare Majorat

Ursitoarele Timpului vor veni in intampinarea celor 18 Primaveri ale Sarbatoritului/Sarbatoritei si vor aduce efectul de WOW al unei Petreceri reusite prin finetea textului dar mai ales  printr-o Sceneta plina de umor pe care o creeaza Ursitoarea cea Rea impreuna cu Suratele ei. Vom ursi si vom distra invitatii, punandu-le la incercare imaginatia si capacitatea de a  se alatura Ursitorilor in jocuri cat mai inventiv ticluite. 

- 4 Ursitoare
- Rochii Unicat
- Coregrafie
- Text Personalizat
- Jocuri si Dansuri Surpriza
- Cadouri Surpriza
- Masina de Fum
- Creativ Art Face Painting

Pentru cei care sunt in afara orasului se va achita separat transportul !
URSITOARELE TIMPULUI
Legendele povestesc asa :
Ursitoarea este o fiinta imaginara din mitologia romaneasca, despre care se crede ca are darul de a hotari soarta omului de la nastere.
Mitul ursitoarelor a fost preluat din mitologia greaca unde erau denumite Moirae.
Prin traditie, ursitoarele sunt trei femei considerate a fi inlocuitoarele mamei. Sunt spirite care pot fi auzite cateodata, dar nu vazute.
In a treia noapte de viata a copilului nou-nascut, nasa invita ursitoarele si face o masa cu prajituri, bomboane, vin, apa, flori si tot ceea ce crede ca le-ar putea placea acestora. Ele  apar noaptea, la poarta casei in care dorm mama si cu pruncul, si prezic destinul copilului. In urmatoarea dimineata, nasa intreaba mama despre visul sau si ii spune daca au venit  ursitoarele, si ceea ce au prezis.
O Alta Legenda ne povesteste ca, intr-o vreme tare indepartata, Soarele, le-a cerut fiicelor sale sa isi aleaga cate o parte de lume pentru a o stapani. Ele insa, nu au ajuns la o  intelegere, asa ca i-au spus:
- Noi nu putem sa alegem pana nu calatorim peste tot, sa cunoastem locurile.
- Cum doriti voi! zise Soarele. Trebuie, insa, sa oferiti cate ceva pe unde veti trece.
- Eu, zise
Vara, am sa daruiesc caldura. Lumea minuscula a gazelor va fi plina de viaĊ£a.
Ele ma vor iubi. In lanuri se vor coace granele, florile vor umple totul de culoare.
- Tu,
Vara, esti calda, dar eu, Toamna, cu puterea pe care o am, o sa coc legume si fructe nenumarate. Oamenii ma vor dori. Ei au nevoie de mine.
- Daca voi daruiti bogatie, caldura, culoare, eu,
Iarna, prin iscusinta, am sa aduc bucurie copiilor, oferindu-le fulgi si flori de gheata. Un mos simpatic ii va vizita pe cei cuminti si le va  aduce daruri. Pamantul, se va odihni sub mantia mea.
Mai ramasese una. Soarele se intoarse incet spre ea si o intreba:
- Tu, draga tatei, ce vrei sa daruiesti?
- Eu voi darui viata, zise
Primavara. Padurile si pajistile se vor trezi din amorteala. Pasarile vor reveni la cuiburi. Ele vor face pui. Vantul va calatori peste lume. El va duce vestile pana in cele mai  indepartate locuri. Oamenii vor sarbatori venirea mea cu multa veselie. Ei vor oferi cate o parte din mine fiecarei persoane iubite.
- Sa fie asa precum voi ati ales! Eu am sa veghez de sus ca fiecare sa-si respecte promisiunile.
Cele patru anotimpuri se plimba si acum prin lume. Ele impart mereu mai multe daruri sub privirile atente ale Soarelui. El le zambeste multumit in fiecare dimineata.

Noi ne-am gandit sa imbinam aceste povesti si sa tesem una noua cu si mai multa stralucire, de aceea am hotarat sa devenim
Ursitoarele Anotimpuri. Cum bine stim ce putere au  Anotimpurile asupra noastra, si cat de mult conteaza in ce luna te-ai nascut, ziua si ora pentru destin, am decis sa infasuram puterile uristoarelor cu cele ale anotimpurilor si asftel sa  cream cele mai dominante Ursitoare din cate s-au aflat, si asa au luat nastere Ursitoarele Timpului.
Ursitoare 1 Ursitoare 2 Ursitoare 3 Ursitoare 4 Ursitoare 5 Ursitoare 6 Ursitoare 7
Ursitoare 8 Ursitoare 9 Zana Primaverii - Norocul 2 Zana Primaverii - Norocul 3 Zana Primaverii - Norocul 4 Zana Verii - Iubirea 2 Zana Verii - Iubirea 3
Zana Verii - Iubirea 4 Zana Toamnei - Vrajitoarea cea Rea 2 Zana Toamnei - Vrajitoarea cea Rea 3 Zana Toamnei - Vrajitoarea cea Rea 4 Zana Iernii - Intelepciunea 2 Zana Iernii - Intelepciunea 3 Zana Iernii - Intelepciunea 4
Zana Primaverii - Norocul Zana Verii - Iubirea Zana Toamnei - Vrajitoarea cea Rea Zana Iernii - Intelepciunea